26 May 2011

@ Macaroon RM0.80

hello blog,
macaroon oh macaroon
sejak akhir2ni macaroon ni punyelah glamer
macam mana rasanya?
ntahla..mula2 tak tahu rasa ape
sekarang dah tahu sebab jumpa macaroon kat Baker's Boy Carefour Puchong!
yeay!satu lapan posen sahaja
so beli la 5,ni benda manis2,encik adam tak suka
anak2 follow mama saje...

~ada pelbagai warna~

~5 warna yang terpilih~

~haziq nak makan warna pink
*adoi pinky boy tul!~

~hazeera menikmati rasa macaroon~

bagaimana rasa macaroon?
rasanya manis macam gula2
ntah ek aku ni tak reti nak describe
tapi yang pasti rasanya manis!tak bagus makan banyak2
ni cuma nak try je la
aku prefer makan cupcake dari makan macaroon
ape2 pun dah rasa macaroon.haha,




nota kaki:jakun

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook