09 May 2011

@ Big Apple Donut menggemukkan?

hello blog,
ini entry jakun
first time makan big apple donut.huhu
selalu makan dunkin donut je
lagipun makan sorang2 je
encik adam kurang minat benda manis
dia layan nasi beriani je
anak2 pulak mkn skit2 je
ingat nak beli 2 je,tapi encik adam kate mama 3,haziq ,hazeera n papa sorang 1
so beli 6 tapi last2 aku yg mkn semua!huhu
haziq ,hazeera n papa makan segigit je.ayoyo
gemuk la
emm...lepas ni mmg tak beli lagi la
nak diet..kurangkan mknn manis
setahun sekali boleh la ye.huhu


big apple donut ni lebih lembut dari dunkin donut
so say gudbye to dunkin donut.haha
lagipun kat puchong ni lg sng nk cari big apple berbanding dunkin donut
kesimpulannya:benda manis dan cantik memanglah sedap dimakan tapi ia menggemukkan
sekian bebelan,



nota kaki:kurangkan makan untuk kurus!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook