23 May 2011

@ Low Yatt vs Digital Mall

hello blog,
dulu masa student kalau nak beli ape2 berkaitan teknologi mesti pergi low yat
kadang2 tak nak beli ape2 pun pergi jugak cuci mata atau temankan kawan..
kira macam low yat ni student2 suka pergi la.huhuhu.ye ke.
tapi dulu2 dalam low yat ada juga guardian n food court ye
sekarang tak tahula
dah 4 tahun tak pergi
ingat hari tu nak pergi cari netbook.tapi pergi digital mall saje ye
digital mall ni macam adik low yat la.haha.suka hati je bagi status begitu
suasana macam low yat jual pc,laptop,netbook,printer,kamera,dslr,ink dll yang seangkatan dengannya
cuma kecik skit kot

~aksi haziq n papa~

~nak set up netbook~

~sempat diorang main2~

ish masuk kedai komputer hazeera siap nak amik webcam kat atas rak
ayoyo anak2ku,susah tul la.siap main atas lantai tu
alkisah g digital mall sebab nak beli netbook,tengok pamplet telefon supplier tu diorang bgtau la ada jual kat mana yang dekat ngan area kita
kebetulan ada urusan di pj.so diorang cadangkan digitall mall.siap bagi no kedai
so g sana,cari kedai terus beli.no survey survey sebab dah survey online n tengok iklan paper
lagipun adik aku dah bawa pamplet pelbagai jenis netbook n laptop dari low yat masa dia pergi low yat hari tu.refer pamplet tu je la
netbook ape?netbook toshiba je 
kalau sony vaio adik aku dah ade,konon2 tak nak sama la.haha
apple mac mahal la pulak,lagipun dah biasa pakai windows.mac n windows OS berbeza ye,kalau beli mac nanti kena belajar cara guna pulak.macam leceh je.dasar pemalas.huhu
ok ni alamat digital mall pj:
SM Digital Mall Sdn. Bhd.

Lot 2-06, 2nd Floor, Digital Mall, No. 2, Jalan 14/20 Section 14,
46100 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Tel : +603 7968 3311 +603 7955
Fax : +603 7968 3336
sekian bebelan,


nota kaki:netbook untuk kerja ye

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook