16 May 2011

@ My First Time Pedi Meni

Hello blog,
hari ini mari kita bercerita pasal my first time menicure pedicure
hohoho.dah 27 tahun baru nak first time buat menicure pedicure
seperti biasa haruslah aku membeli voucher dari website kegemaran
ini adalah voucher ke3 yang kubeli..lalalala
28 mei ni wat facial pakai voucher ke4
anniversery dinner 25 mei ni  pakai voucher ke5 yang kubeli
wah wah seronoknye.huhu
ops tapi voucher ke5 lum dapat lagi kerana terlalu ramai yang beli,sampai 10ribu tu
ok jom tunjuk print screen voucher/kupon ku


bila ada offer menarik
beli dan buat payment
lepas tu everyday.com akan email voucher/kupon kita tu
kemudian print voucher tu..
then telefon untuk book appointment
bawa voucher dan nikmati facial/spa/pedi meni/dinner/etc tersebut
hohoho.macam tutorial ringkas pulak.haha
menicure pedicure ni buat kat Harmony Nail kat Dataran Mentari,PJ
nama lama dia Nail Pia
mari lihat dalam Harmony Nail ni


-cantik dan selesa-

-snap dari tempat duduk-


-terletak di atas Bank Rakyat-

hohoho
dah la daku first time buat pedi meni,haruslah jakun gitu.huhu
the girl that do the pedi meni is philippines
best la buat dengan dia,tak sombong macam sesetengah malaysian worker.huhu

-pedicure-

-barang2-

-lampu yang cantik-

perasaan semasa dan selepas meni pedi:suka+jakun
apa yang penting kita rasa selesa dan best sebab dilayan baik
tak de pun paksa2 suruh amik pakej atau ape2
kesimpulan:boleh pergi lagi
sekian entry dari saya,



nota kaki:offer everyday.com ni murah2.rugi kalau tak beli.huhu.daku baru beli lagi satu kupon.ni sangat menarik!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook