20 May 2011

@ Kenapa saya tak tengok Nur Kasih The Movie

hello blog,
hohohoho.tajuk entry yang agak spekulasi n gedik.haha
padahal tak de ape pun
mestilah tak tengok sebab susah nak bawa dua anak kecik masuk panggung yang tiket wayangnya mestilah sold out je kan..huhu
ish tak dapat bayangkan mesti ramai yang tengok nur kasih the movie ituuu
opss hari ni bukan nak cerita pasal nur kasih the movie
tapi nak letak gambar haziq n hazeera di pusat sains negara
gambar2 kat tingkat bwh
ade tempat permainan kanak2

-haziq sibuk nak main kereta yang macam kereta kat rumah.apa daa-

-hazeera muka muncung-
*mama nampak kurus dari belakang,tapi vontot besar.adoi

-candid di ruang legar-


sekarang banyak perkara mahu difikir
menjadi pa encik adam,design photobook,props photoshoot,hohohoho
buku2 jugak jangan dilupa ye
adoi,



nota kaki:stay up edit gambar

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook