08 January 2014

Sungai Buloh - Tempat membeli-belah bunga2

hello blog,
alkisah baru aku tahu sungai buloh adalah tempat menjual bunga2
even sepanjang jalan nak blk umah aku pon mmg ler kedai bunga
ye ye aku keje dekat area hospital sungai buloh tu
so mmg ler kwsn bunga2
ni aku sempat snap gmbr kedai bunga
masa ni teman kwn aku beli tanah
sempat snap ko


ni kedai tepi jln je ni

byk pilihan

cantik tak 

kaktus pon ada

rumput menan

kedai ni dekat ngan uitm sg buloh


penah gak masuk kedai dalam2 simpang tu
tapi aku tak snap gambar la


 

4 comments:

AnneRaini said...

fieda dah keje mana skrg? dah keje kerajaan ke?

mrs adam said...

anne,
keje kt kolej sebelah hospital sg buloh tu,a'ah dah keje kerajaan.huhu

AnneRaini said...

wah dah jadi lecturer ke? hebat2. tahniah.

mrs adam said...

anne,
adoi bukan lecturer la.staf pengurusan je.hukhuk

Related Posts with Thumbnails

Photobook