29 January 2016

Cuti Sekolah balik JB

hello blog,
dah alang2  balik kg palong timur
anak2 aku ikut mak aku balik jb plak
aku kat sg buloh,keje + siapkan assignment

hazeera bg mkn kucing

tepi pantai mana la ek,aku lupa la nak tanya mak aku.huhu


sempat ke water park dekat masai

sejam rm9


siap sambut besday,ni kek ke2,kek pertama kat prasekolah
(entry sambut besday lum up)

hazeera main air



ni la water park baru dekat masai,dekat ngan umah adik ke2 aku






gambar2 random je ni
saja letak
sekian

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook