03 May 2010

hazeera's new stuff!

hai..
salam monday blues..
apa khabar ibu-ibu bapak-bapak..
selamat bekerja semula selepas 2 hari menyambut hari pekerja..
yeah...pas di google..dan dicari..
maka jumpala...

~simple dimple playmat for hazeera~


~from different angle~

emm hari tu tengok kat nilai 3 tak de playmat yg ok,kat mydin mall usj pun tak da..emm..cari dulu kat internet lagi best..last2 jumpa kat littlewhiz.com..aceceh perlu la mr.papa bergegas ke setia alam tuk meng'grab' playmat for his little girl atas permintaan mamanya.huhu..
tetapi..
selepas playmat dibuka..
haziq menangis sebab papa and mamanya kate bukan dia punya..
haziq kan dah ada abc

                       ~main abc kejap je~

hazeera bersama kawan barunya..


           ~hazeera:eh mama tgh snap gambar ke~


                        ~wow leh bunyi2.best2~


~seronoknya dia~

kesian jugak haziq tu..tapi tak pe mama bagi juga dia merasa main kat playmat adik dia..abang dia pun nak jugak...


~muka gedik~

emm..apesal mama dia nak belikan playmat?yela supaya dia main2 dengan kwn baru dia so mama dia leh wat keje...lagipun dulu mama dia tak da playmat.huhuhu..emm sekian laporan dari pembeli.tq littlewhiz.com!eh..tapi kat stroller world ioi pun ada jugak playmat ni daa..huhu..tapi tak da diskaun ok..
sekian,
yg membeli playmat
mama haziq dan hazeera

nota kaki:nape gambar2 tu ada yg tak nak centre ni!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook