27 May 2010

kereta kanak-kanak zaman sekarang

hai..
apa khabar blog aku ni,
oh update blog petang hari ni dengan bantuan haziq si penyebok di atas riba mama ni
yeah hazeera dah 6 bulan!
pas ni bole bg dia makan...
oh tapi kenapa berat badan dia naik 200gram je
tapi doktor kate normal..
emm weekend hari tu bawa haziq main kete kat ioi..
tapi nanti mama nak suh papa beli kete ni satu!huhu..
tengokla gaya anak teruna aku ni..

~5 minit RM3.00~

sebenarnye nak masukkan video dia main kete ni..tapi lum khatam belajar lagi..nanti dah tahu aku masukkan ok..huhu..
sekian entry ringkas dari saya,




nota kaki:kete tu RM450,ok ke kalo beli?

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook