07 May 2010

semuanya untuk puteriku (kami)hazeera

hai..
salam mood hujung minggu semua
yahoo...
esok cuti...
apa nak buat esok?mesti semua ada plan masing-masing kan..
sejak akhir2 ni asyik je membeli barang tuk hazeera..

*mula2 belikan playmat

*pas tu belikan air ionizer tuk dia beradu.huhu

*pergi kedai ni kat ioi

*beli baby carrier tuk dia jugak


*adoi mamanya tak reti pakai baby carrier!dush

*taraa....dah tindik!comel kan.huhu

sekarang ni asyik je mood nak beli barang anak2..dah tak de mood nak beli barang sendiri.ajaib!huhu.dulu kalo lalu kedai tudung mesti nak tengok..tapi sekarang asyik nak masuk kedai baby je..dush..huhu..
geram tul ngan steamyx ni,asyik je disconnect,pagi ni lagi la terus tak leh connect!geram sey..kul 9 baru bole.adoi
oklah sekian tuk entry kali ni..selamat bercarca marba tuk hujung minggu ni...

nota kaki:haziq asyik dapat mainan.mama dia yg excited nak beli!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook