01 May 2010

SEKILASS.COM CONTEST!

*sticky mode~pls scroll down for latest entry.tq*



~hadiah pilihan saya~

"Saya memang layak memenangi hadiah ini kerana saya mahu meletakkan gambar anak-anak saya dalam frame IKEA ini.Tambahan pula difahamkan oleh cik norfa pemilik sekilass.com bahawa ada dua frame.Jadi bolehlah saya letakkan kedua-dua gambar anak saya yg handsome dan comel ala2 mixed ni.hehe.
Inilah gambar anak-anak saya yang akan saya letakkan dalam frame IKEA tersebut:


~muhammad haziq~


~nurul hazeera~

Jika(jika) ok,jika cuma terdapat satu frame[sebab cik norfa kate dalam blog dia tu (ada dua frame tak silap aku)],so jika satu frame sahaja saya bercadang meletak gambar mereka berdua bersama(walaupun sangat susah nak snap gambar mereka berdua sebab belum faham bahasa),letakla gambar macam ni ke..


~dua-dua tengok kamera~

Saya memilih hadiah frame IKEA ini kerana boleh menggantung frame ini di dinding,bukan letak di atas almari perhiasan kerana anak saya yg pertama akan mengambil frame berkaki yg diletakkan atas almari perhiasan,so kalau frame gantung lagi selamat dan suci.Kalau saya menang bila orang2/saudara mara/kawan2 melihat frame IKEA ini dengan gambar anak saya di dalamya tergantung di dinding,saya akan cakap "tu hadiah menang contest sekilass.com adik sumijelly.com".Dan saya akan bercerita serba sedikit pasal contest tu,pemilik blog,blog dan apa2 kaitan dengannya sebab saya memang banyak cakap dan suka terangkan sesuatu secara detail.hehe.
Rasa2nya itu sahaja yg ingin saya coretkan.Terima Kasih SEKILASS.COM~mata memandang,hati bertanya!!



3 comments:

Sumijelly said...

hehehe...terima kasih kerana sudi joint contest adik sumi..hehehe

nanti tunggu result dia yek...

Sumijelly.com

Cik Norfa said...

wow! entry yang bagus..hehe..tapi akan dinilai oleh juri2 saya..thanks sbb sudi join!

good luck!

http://sekilass.com

mrs adam said...

sumijelly:hehe saja je try contest tu mana tahu dapat frame ikea tu..aceceh..

cik norfa:yeah yeah jadi 20 peserta pertama dapat bookmark.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook