02 May 2010

Contest : Best Moment Mommy to be...

*sticky mode,pls scroll down for latest entry,tq*

Sempena Mother's Day on May,saya nak join contest yg dianjurkan oleh Mummy..


ok senang je nak join,tak payah tulis entry panjang2..cuma summit gambar masa pregnant je..huhu..so saya letak la gambar saya dan haziq masa bulan september tahun lepas.gambar ni kat mines lepas balik open house Tun Mahathir sebab tu haziq pakai baju melayu.


~best moment mommy to be...~

tak pe kan mummy saya letak gambar preggy anak kedua.hehe.ok.sekian.tq for viewing.

2 comments:

Mummy Chubby said...

hai...terjah pagi nak amik gambr yer..tq join contest mummy..xpe, preggy anak no 5 pn mummy accept la.. hihi..neway GUD LUCK DEAR

mrs adam said...

ok,tq mummy..ramai pesrta mummy nampaknya

Related Posts with Thumbnails

Photobook