12 May 2010

versi mengamuk:aku benci pompuan gediks!

hai..
salam pagi rabu
entry hari ni aku nak lepaskan geram!
kepada sesiapa yg rasa tak suka nak baca pasal aku nak kutuk orang tak payahla teruskan baca ye.tq.
macam ni,semalam aku dan anak2 g la ikut laki aku jumpa kawan dia(laki aku yang ajak tau!)
pas tu kawan dia ajak tengok kasut crocs yang dia(kawan laki aku) bawa,so laki aku g tengok aku jaga anak2 kat meja makan tu,pas tu sekumpulan pompuan2 gedik tahap gaban/tahap melampau iaitu pekerja2 kedai makan tu g keromon kasut crocs kawan laki aku tu,siap 'speaking2' bahasa diorang lagi!eh excuse me this is klang valley ok!not your place!pasal diorang speaking tu aku bole tahan lagi,tapi yang aku geram tu,diorang siap leh nak kacau laki aku!adeke patut diorang tanya kasut crocs kat kaki laki aku tu boleh beli ke?cakap 'abang' dalam bahasa diorang pas tu gelak2!!!!weh weh tu LAKI AKU OK!aku ni bini dia terpacak ngan dukung anak diorang boleh buat dek je!!eiiiiiii geram gile ni!rasa tak puas hati tulis je esok pagi harus telefon mak kat kampung mengadu ni!huhu.aku dalam kete apa lagi terus mengamuk la!sian laki aku kena dengar aku membebel.hahaha.laki aku kate 'ala budak2 tak sekolah'..huh memang pun tak sekolah!wei kalau korang sekolah mestilah tahu manners dan adap sopan!yakss....pas ni jangan harap kau benarkan laki aku g kedai hampeh tu lagi!yang aku menyampah tu diorang panggil laki aku 'abang'(dalam bahasa diorang)!wei tu laki aku korang sebok nak tegur2 tu nape????aku paling tak suka orang panggil laki aku abang!even kat tempat keje laki aku pun aku tak bagi!sila panggil encik adam ok!haha aku yg budget!suka hati aku la..lalalala..kepada pompuan gedik tak sekolah tu sila behave yourself!wei korang datang dari kampung ke?jakun bebenor nampak lelaki kacak(sila muntah) siap tegur2 bagai macam tak penah jumpa lelaki!wei aku pun orang kampung gak,tapi tak de la jakun sangat bila nampak laki oi!memang dasar pompuan tak sekolah!eh kalo sekolah mestilah tak keje kedai makan tu!kalo ikut darah muda aku(muda ke) malam tadi,aku dah tempik mengamuk siap2!tapi leh control lagi,bawa nak 2 orang tu!huhu..ape2 pun pas ni aku nak boikot kedai tu!dan perasaan menyampang kat kumpulan/golongan gedik tak sekolah ni meningkat!
ok disebabkan aku cite pasal laki aku,meh aku letak gambar aku n laki aku..huhuhu..

~jangan gedik ngan laki aku!akuje bole gedik ngan dia!huhu~

meh aku cite sikit pasal gambar ni,gambar ni 1st time aku bergambar ngan lelaki!ish kira laki aku ni beruntung la.huhu.before ni aku tak penah bergambar berdua ngan mana2 lelaki ok!ni disember 2006 kat times square,pakai hp SE flip.


~ni background twitter aku~

gambar ni gambar kat taman tasik perdana masa hangat bercinta.pakai nikon 2100 picisan ku.huhu.aku pakai skirt sejak bercinta ngan laki aku,before dis tak penah pakai skirt!aceceh banyak beno berubah pas bercinta!


~kat alamanda~

gambar ni masa pas check up pregnant hazeera kat hospital putrajaya.pas check up harus la shopping kat alamanda.huhu.ni snap pakai nokia 5300 yg telah diarwahkan oleh haziq!


~gambar latest~

ni adalah gambar setelah beranak dua.gambar kat family day ahad lepas.eh laki aku tu macam tak berubah je muka dia!ceh awet muda.huhu.
eh banyak pulak 'ter'upload gambar berdua!huhu..eh tapi aku tahu sape2 yang baca blog aku ni takdelah gedik macam pompuan tak sekolah macam cerita aku kat atas tu.huhu

sekian laporan KEGERAMAN saya,
tq

nota kaki:aku kuat jeles!huhu

6 comments:

Sumijelly said...

wah...lepas geram tul...heheheeh..biarkan lah... jgn di simpan..sok kita yg sakit..

hehehe....gmbr2 tu dr dulu samap skrg mcm sama jer....... awet muda la tu..hehehe

Sumijelly.com

mrs adam said...

tu lah memang lepas geram.betul la tak payah ingat sebab nanti kita yg tension.eh gambar2 tu nampak muka je,tak nampak badan yg makin lebar.hehe

ღnFashyaღ said...

klakala ko fida

mrs adam said...

apa yg klaka?sebab jeles tak tentu pasal ke?huhu.aku memang geram gile sebab diorang ber'abe2' ngan laki aku depan aku.cett nasib laki aku wat dek!

mamaniena said...

tu la, skrang nie 'macam2 ada' macam2 org kita akan jumpe kat luar sana..huhu

mrs adam said...

mamaniena,
betul la macam2 ada.pelik nape diorang berperangai macam2 tu!

Related Posts with Thumbnails

Photobook