11 May 2010

1SuperKids-MBP Family Day 2010

salam pagi selasa semua..
yuhuu...anybody home..
ok di pagi yang mulia ni saya nak tulis(ke taip ek?)pasal family day pada hari ahad yang lepas(9 mei 2010)
rase2nye cerita ini belom basi..hehehe..
sebenarnya aku nak edit gambar,nak cantum2 la gambar tu tapi disebabkan kekangan masa aku upload terus je(pemalas!)
eh sepatutnya aku mengulangkaji pelajaran daa..huhu
actually ni first time aku g tempat/program yg mengumpulkan blogger
aku pakai pergi jeh..eh eh mana ade orang kenal aku daaa...
huhu..owh aku sebenarnya bukan penulis(atau penaip?)yang baik..
aku suka tulis point2 jerk..kehkeh..
so aku upload gambar je..biar gambar yg menceritakan segalanya..eheh

#aksi haziq baru sampai

#hazeera:mama bawa aku g mana ni*ngantuk*ngantuk

*kek harijadi adik sape ek?aku tak fokus masa announcement*adoi

#khemah makan*jemput makan semua*aku diet(ayat gedix)

#booth yg ambil bahagian

#hazeera tido semasa acara berlangsung

#haziq makan nudget,papa muka bosan.(nak nudget jugak ke)huhu

serius aku tak kenal sape2 pun..cuma kenal di alam maya je la..pas tu aku memang nak tegur ciklilyputih coz die tulis kat cbox aku kat sidebar sebelah blog ni,fida jumpa esok..so bila die dah kate macam tu harusla tegur kan..dan dia ajak amik gambar..

#bergambar dengan orang kuat majlis, ciklilyputih

busynya ajk majlis

#booth sebelah sini pulak,nampak tak mr adam n haziq

#aku mengambil gambar lagiee..huhu..gedix

#haziq dapat belon terus tinggalkan mama!

#tengoklah gaya laki aku yang penyayang tuh..huhu(sila muntah)

#suka sangat sampai susah aku nak amik gambar daa

#haziq dengan hobi barunya,menolak stroller..macam dah besar sgt!

#badut bagi belon

#hazeera berskirt ayu=mama.huhu

selain bertegur sapa ngan ciklilyputih,aku jugak tegur kak sumi.aku berani nak tegur dia sebab kalo kat blog dia,macam peramah je...pas tu dia selalu cakap kat pembaca2 blog dia tegurla dia kalo jumpa..so aku applykan la apa yang aku baca..hehhe..ingat nak amik gambar ngan dia..tapi dia pun nampak cam busy je..tak sempat nak pelawa daa..emm tak pe la mungkin di lain kali..
owh lupa plak nak cerita,masa aku daftar tu ade sorang ajak family day tu tegur aku,dia tanya nama aku sebab macam familiar..adoi mungkin dia tersalah orang daa..sebab aku bukannya glamer dong.huhu.tapi aku tanya nama blog dia sebab nama dia kat nametag nia,aku nak tahu blog die.dia kate unlistedone..owh aku jawab 'tahu2'..sebab aku pernah baca pasal blog dia diterjah eyriqazz.
okla aku benci tul ngan ayat tonggang terbalik aku ni!sekian..buhbye

nota kaki:adakah kena pergi kelas penulisan?

4 comments:

Sumijelly said...

hikhikhik.........sebaik tegur.kau tidak x jumpa kita.
bukan busy..tp kene busykan diri.sbb masa turun tu tinggalkan 2 hero kat tingkat 3..so harus patah balik..kang ada yg x jumpa ibunya lak.......hahaha

nest time kita ambik gmbr lagi yek...huhuhuu.....dan rajin2 la tegur....hikhikhik...

Sumijelly.com

rizza said...

Salam Puan Fida,

Minta izin nak copy & save gambar no 3 dari atas tu...

TQVM

Salam perkenalan...

zailamohamad said...

zaila pon sepatutnya buka booth masa haritu tapi disebabkan ada emergency hal kat kg, tak dapat join..kalo x for sure dah kita jumpa kan;)

mrs adam said...

sumijelly,
kak sumi yang busy bawa 3 anak,tapi sempat jahit keychain katak

rizza,
ok copy dan savelah gambar tu.ish tak payah berpuan2 dengan kita,terasa tua u..hehe..salam perkenalan jugak

zailamohamad,
tu la kalau ada booth zaila leh jumpa zaila dan beli tudung.hehe.lain kali sure zaila akan join kan

Related Posts with Thumbnails

Photobook