17 May 2010

Mengapa Kuala Lumpur?



halluuuu...
salam monday blues..
owh kalo cakap pasal monday blues..dalam majalah Nur keluaran Mac 2010 ada artikel mengenai cara mengatasi monday blues..antaranya setkan minda,tidur awal,buat perancangan kerja,berfikiran positive bla..bla..bla..untuk artikel penuh silalah menyemak di majalah Nur Mac 2010 keluaran Karangkraf..eh..eh..*iklan sekejap*..dush..dush..
saya seorang ibu yg sedang breastfeed sambil wat entry!ececeh..nasib baik anak terunaku sedang tidur..*terasa aman sekejap*..huhu..
owh berbalik kepada tajuk..mengapa kuala lumpur?aceceh..sebenarnya tengah terfikir kenapa ibu negara malaysia dinamakan kuala lumpur..kuala kira ok lagi..tapi L.U.M.P.U.R?cuba bayangkan lumpur..hehehe...sesaja mengarut di tengahari..tapi orang kita cuma cakap KL..ulangan KAY EL..kl ok..huhu..emm..
ni gambar hazeera,haziq and papa nak g kl...eh eh macam tak penah g kl je..selalu je tapi kali ni bawa hp baru nak amik gambar haha..

#mama kejut pagi2 ajak g kl,baik aku tido dalam kete otw

#haziq said:"papa.."..(mama cakap dalam hati "nsem jugak anak aku ni")dush..>>

#enchek pemandu sempat layan anak bila jalan jammed..(mama cakap dalam hati "ni lagi nsem.."hehe)dush20x..>>

#haziq:mana papa pergi ni..

#haziq the co-pilot>>>macam tahu jalan!

#hazeera:yeah dah sampai kay el*mood happy walau baru bangun tidur.gud girl!

oh hari ni saya nak letak gambar2 kl yg disnap oleh diri sendiri dari dalam WQK..sempat menyempat kalo kedua-dua anak tidak buat hal..hehe..
**peringatan ni gambar yg ntah apa2..diambil oleh orang yang tak pandai ambil gambar,so faham2 lah ye..tq


*suka makan sup lidah kat sini!


*nasi lemak hjh ruminah kg baru#sedap#ada parking khas tuk customer#so senang tak payah cari parking


#somewhere at kg baru


#ntah di mana ya..

#bawah jambatan


#from oum parking area


#again..kg baru

#pun kg baru jugak*mood bosan


#kalo malam2 happening kat sinie


#the mall

oh jom kita citer pasal kl..apa yg best?emm mestilah tempat shopping yang sale sentiasa..antara tempat2 femes emes kat kl(for me lah)..klcc,menara kl,sogo,jalan TAR,the mall,maju junction,times square,low yat,midvalley,taman tasik perdana,taman tasik titiwangsa,kg baru,bukit bintang..emm..dah..dah...nanti taip tak abis2 ok.huhu..

rasa2nye ini sahaja saya nak tulis...
sekian
yang melaporkan,
have been in kay el 2003-2007

nota kaki:dah lama tak naik lrt!



No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook