29 May 2010

hazeera masih belum puas bermanja

hello dairy,
emm semalam penulis blog ini pening kepala dan muntah2
adoi!sangat horror!
huhuhu..dah la melayan dua orang anak yg belum faham bahasa dan tidak memahami
tak membantu langsung!huhu
emm...berfikir2 kenapakah diriku muntah?adoi..tak kan pregnant pulak!
aku makan Noriday.huhu..emm tak de missed!sangat berdisiplin.huhu
emm..tapi aku ada terbaca ade sorang blogger ni pregnant walaupun makan Noriday!biar betul?
tapi dia makan ada missed2!so...
before bertolak ke lcct nak amik adik haruslah singgah guardian
ish tak mungkin!!!kehkeh..saya dan husband dah fikir ntah2 positive!dalam perjalanan ke lcct banyak cerita-ceritu pasal 'kemungkinan' ada baby.huhu!
emm antara sebab kitorang pikir +ve:
-sejak akhir2 ni hazeera tak mahu berenggang ngan mamanya(ada sesuatu ke???)
-malam semalam(sebelum muntah2 tu)air  susu B saya keluar mencurah2 macam ada bocor.masa tu hazeera dah tidur
-baca kat internet ada orang tu pregnant walau makan Noriday,tapi dia makan missed2
-saya pening kepala dan muntah2(kenapa muntah2??)makan je kuar balik sampai tak nak makan!
:
:
:
dan perjalanan diteruskan mengambil adik,kemudian makan kat Alam Warisan Putrjaya
hati masih tertanya2!sabar2!tunggu balik umah..


~sempat snap b4 buat test~

emm..dan saya pun membuat test..dengan bantuan haziq..
yela dia menyibuk amik kotak2 pregnancy test ni buang dalam bakul sampah.sungguh rajin!
dan keputusannya...
:
:
:
------NEGATIVE-----
yeah...alhamdulillah..emm tak tahulah nape pening dan muntah2
mungkin kerana:
-pening melayan kerenah haziq yg over active!
-hazeera pulak tak nak berenggang!
-perlukan therapy jalan2 dan shopping!hahaha
emmm...yela mana sesuai nak ada baby lagi..hazeera baru 6 bulan belum puas bermanja lagi..
nanti dua anak ni dah besar baru papa n mama tambah adik lagi.hehehehe..
ok ni gambar hazeera yg masih lum puas manja dan tak perlukan adik lagi buat masa sekarang..


                        ~ni masa dia baby~


~yang ni dah besar sikit,tapi masih baby!~

oh inilah saja saya nak lapor dalam blog picisanku ini..
emmm nanti2 kalau terbaca balik entry ni mesti kelakar kalau teringat!hehe
sekian terima kasih,



nota kaki:sedang berkira2 mahu implant!

2 comments:

Sumijelly said...

hehehe.....sebaik NEGATIVE...
kak sumi pun selalu kene mcm tu...
tetiba pening2 kepala...mcm org ngandung...
mungkin HORMON kot...
kene tido secukupnya...pas tu kene g bercuti ke Genting Highland.......hahaha


Sumijelly.com

mrs adam said...

hahaha setuju betul ngan kak sumi.kena bercuti g genting highland

Related Posts with Thumbnails

Photobook