01 May 2010

1SuperKids-MBP Family Day at Puchong!

hai..haluu...anybody home..
hello salam hari pekerja..
hari pekerja semua buat sale..
antaranya littlewhiz.com,mydin,pooney at ioi mall,anakku dll..
eh tapi diorang ni macam selalu je buat sale..hek eleh..ye ye owh je..
emm apa2 la..
ok jom cite pasal family day yg aku nak tulis dalam entry ni..



iaitu pada 9 mei 2010 (ahad depan)
masuk percuma!!
dan yg bestnya family day ni buat kat puchong..hehe
kira2 20 minit dari rumahku..huhu..
jom la sape2 nak join..leh la register kat http://mysuperkids.net/contact/ atau send email to mommy[at]fahry.net bagitau nama penuh dan berapa orang dewasa dan kanak2 yg nak hadir family day tersebut.tulis tajuk email Family Day Registration
ok..jomla g sana...macam2 ada..antaranya:
-playhouse disney
-bengkel ikatan tudung oleh majalah NUR
-wartawan datang wat liputan,so leh masuk tv.huhu.antara media yg hadir Harian Metro, Mingguan Wanita, NUR, Pa&Ma dan stesen TV
-Indoor and outdoor activity(pilih la yg mana satu anda suke) 
-Multi-skill activities for childrens – face painting, interactive story telling, origami, felt craft and coloring.
-ceramah dan demo oleh Malaysian Baby Wearers (MBW).
-sesi temuramah dengan Maizawati (model,duta Avon)
-makanan percuma
-shopping2 kat booth
-badut dan belon2 tuk kanak2
-peluang menang hadiah
-ada bintang AF datang 
-jumpa bloggers listed as 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend
: :
: :
: :
wah wah wah byk tul aku membebel kat entry ni..ok..ini detail family day itu..
event:1superkids-MBP family day
tarikh/hari:9 mei 2010/ahad
waktu:2ptg-6ptg
tempat:Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong
yuran:percuma

ok..ada lagi..100 peserta terawal daftar akan dapat doorgift..50 terawal pulak dapat tag peserta special!apa lagi..g la daftar yer..huhu..
: :
: :
: :
ni map nak g tempat family day tu ye..selamat mencari!(guna gps kalo nak senang)






oklah..itu sahaja entryku untuk hari ni..kawan2 yg baca entry ni kalo free ahad depan jom la g ye..aceceh..kita nak g..dah register and dah cakap ngan driver husband suh bawa..
jumpa di sana...huhu..

nota kaki:nak g sebab nak bawa haziq main2!mama dia terlebey excited

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook