04 May 2010

entry tanpa tajuk

dear diary,
(aceceh ntah ape2 aku ni)
testing2..
taraa...

~hazeera bucuk~


~macam kopi ngan susu ke?~


~mama gediks~

hahaha itulah gambar2 saya dan family yg ditambah2 cover magazine oleh saya sendiri.hehehehe
sekarang hazeera dah makin pandai,tak boleh tinggal sorang2 mesti nangis,
kalo dulu mase die kecik2 tinggalkan dia sorang2 depan tv mamanya leh la wat keja lain tapi sekarang tak leh la pulak.adoi..
haziq pulak dah semakin pandai cakap..yahoo...sekarang dalam proses mengenal2 alam buku,colour,alif baa taa..dan macam2 lagi...
okla tu je cerita tuk hari ni..
bye..esok nak download pic hazeera meniarap..

nota kaki:sekarang dah kurang amik gambar sendiri.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook