01 June 2010

mengapa memilih klinik swasta

hello diary,
tajuk entry yang agak poyo disitu.huhu
emm hazeera dah 6 bulan.maka kenalah injection untuk 6 bulan..
emm kalau ikut betul2 28-5-2010 baru 6 bulan,tapi disebabkan 28-5-2010 tu papa ada kerja maka jom kita g klinik pada 27-5-20101..emm tak pelah awal sehari
owh kenapa injection di klinik swasta sedangkan kalau gomen kan free je?
emm ntahla..tanyalah encik adam yang bayar bil tu.haha
alah untuk anak2 buat apa nak berkira kalau ada rezeki laburkan untuk anak-anak je
lagipun kalau gomen tunggu turn lama.eh tapi klinik swasta yang aku g ni pon lama gak.huhu
emm yang penting kita dan anak2 selesa sudah!hehe
eh tapi aku ni teruk sikit tak nak g gomen sebab nurse yang cucuk bukan dokter.haha.
jangan terasa nurse2 sekalian.
eh menyampah gile kat ayat2 entry aku yang berterabur ni!adoi.saya bukan penulis yang baik tapi nak tulis jugak.haha.blog saya suka hati saya lah!
emm..kalau cite pasal blog ni saya tak kacau blog orang lain so harap orang pun tak kacau blog saya
pada saya blog anda adalah hak mutlak anda
kalau best saya baca kalau tak best saya tinggalkan tak baca.tapi tak perlulah nak kutuk2 tambah dosa
emm..ni gambar2 di klinik hari tu


~haziq suka main kuda~

~hazeera dapat kawan baru,balqis~

saya pergi klinik zuraidah puchong.oh puchong apa ek?itu kurang pasti..emm saya tak arif pasal puchong sebab ada banyak sangat puchong.eh jom senaraikan puchong2 yang saya tahu:
-puchong utama
-puchong kinrara
-bandar puteri puchong
-puchong perdana
-puchong permai
-puchong intan
-puchong prima
-taman perindustrian puchong
-puchong mas
-
-
-
oh tidak!saya tak tahu lagi puchong ape.huhu..yang penting saya tahu di mana ioi,tesco,giant,otk dan lain2 shopping mall.hahahaha(melalut di situ)
emm sebenarnya saya mahu menukar header blog ini.tapi belum keluar idea yang sesuai.tambahan pula anak2 asyik menyebok kaco saya depan laptop!tak pelah kaco pun kacau la.yang penting saya sayang anak2 saya
cuba tengok gambar yang saya edit dari Photofunia.saya pun hampir2 tersalah mana satu haziq mana satu hazeera!


~haziq baju coklat,hazeera sarung tangan belang2~

eh eh agak panjang entry kali ni..selamat menyambut bulan jun.1 Jun 2010..bulan ni ada sesuatu!huhuhu.tunggu....
dan akhir sekali terimalah gambar penulis blog yang perasan cun niey

~sape nak lukis gambar saya?~



from me with luv,


nota kaki:kenapa anda berblog?

2 comments:

zahira said...

saya mmg pegi cucuk anak kat private clinic. senang. anytime boleh pegi. nak gi mlm pon boleh. paling penting tak kena tunggu lamaaaaa mcm klinik gomen ;-).

mrs adam said...

tu la pasal nak g hari ahad pun boleh.hehe.tak sempat nak tinggal komen kat blog zahira.bestnya nak g bercuti ke saigoon.

Related Posts with Thumbnails

Photobook