02 June 2010

mari mandi di kolam mandi putrajaya

hello blog,
jom kita bercerita ceriti pasal mandi manda di kolam mandi putrajaya..
kolam ni tuk kanak2 je tau
percuma..
dekat ngan food court putrajaya  dan  dekat ngan klinik ibu mengandung putrajaya
oh presint berapa kurang pasti,malas pulak nak tanya encik adam
emm selalu g putrajaya tak perlu tahu presint berapa sebab presint2 tu diambil tahu oleh pemandu bukan penumpang.hahahaha
haziq main sampai tak nak balik!pandai cakap "tak nak" bila papa n mama ajak balik.
kat sebelah kolam ada playground.so bukan main hepi lagi lah!
*papa*layankan je lah anak2
*mama*bz snap gambar
*haziq*main tak ingat dunia
*hazeera*tak faham apa yang berlaku?


~ingatkan nak masukkan dia dalam kolam tapi too deep for him~


~hazeera duk dalam stroller tepi kolam je~


~gambar atas tu on da way,muka tak mandi kat umah~


~hazeera bosan tunggu abang main air~

lepas main air bawa dia main playground pulak,adoi nak amik gambar dia tapi semua dia tak tengok kamera!asyik sangat main malas dia nak layan mama dia nak tangkap gambar .sabar je lah.semua permainan dia try sampai tak nak balik.ayoyo

~bukan dia kisah ada paparazi snap gambar dia~


~gambar bawah dah siap mandi,nak g makan kat alamanda pulak.haziq:muka sedey tinggalkan kolam~

oh lepas ni nak ajak papa bawa mandi kat kolam klcc pulak la.huhu.pas mandi kolam g makan kat alamanda pas tu bawa dia g playground dalam alamanda pulak.makin suka la die tu!emm gambar kat alamanda nanti2 upload.
emm rasa2nya tu je lah nak tulis kat blog ni untuk hari ni
sekian,

nota kaki:haziq dan hazeera memang suka mandi kat umah ni

2 comments:

hazlina said...

sonoknye..happy family together forever n ever..amin..;)

mrs adam said...

hehe.memang seronok bawa anak2 jalan2.kadang2 mama dia yang over excited!

Related Posts with Thumbnails

Photobook