13 June 2010

tahukah anda siapa itu sai baba?

hello blog,
selamat hari ahad,
yeay hari ni jadi single sekejap
huhu.papa jaga haziq and hazeera...jangan marah
ok jom cite pasal tajuk di atas.al-kisahnya aku mendapat msg forward dari kawan di fb
pasal cerita dajjal dan sai baba
antara isi kandungan msg:
: :
: :
: :
SIAPA SAI BABA ITU DAN BAGAIMANA CIRI-CIRI DAJJAL MENURUT RASULULLAH SAW?

-Laki-laki ini memiliki kemampuan menghidupkan orang mati,
-Menyembuhkan orang lumpuh dan buta,
-Bahkan mampu menurunkan hujan dan mengeluarkan tepung dari tangannya.
-Ia juga mampu berjalan melintasi belahan bumi dalam sekejap,
-Menciptakan patung emas, merubah besi menjadi emas, dan banyak lagi berbagai fitnah yang ditunjukkan oleh Sai Baba kepada ribuan orang Bahkan - jutaan yang datang dari berbagai suku bangsa dan agama.
: :
: :
: :
oh panjang lagi.kalo nak tahu leh la baca di sini 
ok selepas membaca msg/note kat fb tu saya jugak melihat komen2..
kemudian ada diorang tulis link youtube ni kat komen2 tu
saya dah tengok..emm sai baba tu penipu
untuk lebih jelas tengoklah youtube tu sendiri yek
owh hari ni entry tanpa gambar
tak kan nak letak gambar sai baba pulak?huhu
sekian,renung2kan..


nota kaki:Islam itu indah

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook