04 June 2010

Hazeera with cardigan and busha legging

hello diary,
hari jumaat yang tak de mood
nak mandikan anakpon malas
nasib ada suami yang rajin.huhuhu
aku kalau tak de mood semua benda malas kecuali ngadap my acer and tido.hahaha
sekarang adalah happy hour!
happy hour=haziq dan hazeera tido
hehehe..emm tapi kalau diorang tido lama sangat rindu pulak jadinya!oh diorang selalu tido sekejap je ok!
emm...
hari ni tak tahu nak membebel ape..
rasa macam nak letak gambar hazeera pakai cardigan yang mak ude dia belikan..
cardigan dan busha legging..eh eh tapi agak gedoboh..(besar gedabak)
maybe akan suit ngan badan dia bila besar skit
taraa..


~gambar dari amatur photographer~

emm..tak sabar nak tunggu dia besar skit nak pakaikan cardigan and busha legging tuh.huhu.hari tu lepas bawa anak2 mandi kolam putrajaya terus ke alamanda..ni la gambar2nya yang tak diupload pada entry lepas


~tengokla gambar cermin di barangan Simplysiti~

masa bawa haziq main playground dalam alamanda ni seperti biasa dia tak nak balik!siap mengamuk2 tu.eh eh anak aku sorang ni..oh haziq jugak dah ada peningkatan di mana dia conteng dinding!padahal mama dia dah bagi white board.nak kena budak ni.
dah tak de idea nak menulis rasa nak membaca sekarang
babai


nota kaki:anak-anak penghibur hati

2 comments:

ღnFashyaღ said...

fida, kalo ko g jalan2...nak breastfeed anak ko cemane?

mrs adam said...

aku ajar anak aku BF kat dalam kete je.kiranya masa dalam kete bagi minum susu bebanyak.sepanjang perjalanan pun tak pe.pas tu masa jejalan die dalam stroller je la.tapi in case dia lapar jugak BF kat tempat tertutup @ tak ramai orang,suh laki aku cover masa nak angkat baju tu.pas tu dah ok tak nampak pun B kita.tak pakai nursing poncho pun sbb takut baby panas

Related Posts with Thumbnails

Photobook