25 June 2010

nothing

hello blog,
hari jumaat adalah penghulu segala hari
banyak perkara2 sunat boleh dilakukan pada malam jumaat.opss pada hari jumaat
antaranya potong kuku,bercukur,mandi sunat hari jumaat dan sebagainya
selalu hari jumaat student2 balik kampung,hostel kosong,bus station penuh
hari jumaat juga adalah hari window shopping jugak hari shopping.yahuuuu
ok hari ni aku nak cerita pasal website2 yang perlu kukunjungi setiap hari:
*entry tiada input disini sebab tu tajuk entry nothing*

1.blog aku sendiri dan blog2 dalam list-hobi

2.farmville aku dan neighbour2 yang memerlukan pertolongan-kerja

3.google untuk google apa yang patut

4.yahoo mail-PA husband katekan.huhu

5.VLE-urusan rasmi

6.oxl untuk bayi-window shopping

7.mudah-window shopping

8.twitter-luahan hati

9.nn-sesajer

disebabkan perkara-perkara di atas aku rasa tak cukup masa.*adoi*mengalahkan menteri.
diri sendiri ------>please manage you time wisely*adoi*adoi*adoi*
sekian laporan ringkas saye,


nota kaki:banyakkan zikir pada hari jumaat

3 comments:

zailamohamad said...

betul tu, Zaila pon kadang-kadang lost track sampai blur tak tahu nak buat yang mana satu

Kancilbiru said...

hahhaha report ka bos ni...tak buat keja...hahaha...*joke*

mrs adam said...

zailamohamad,
tu la kadang2 kita 'ter'utamakan benda2 yang tak penting.hehe

kancilbiru,
sambil menyelam minum air.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook