07 June 2010

18PL:nak peluk laki pun tak boleh!

hello diary,
ewah2 tajuk yang tak tahan!
entah apa2..hehe
emm..tajuk sebenar entry ni ialah 18sx:nak peluk laki pun tak boleh..
tapi kalau tulis 18sx kang jadi kontroversi pulak.haha
emmm...tapi rasanya bukan 18sx..12sx kot.huhu
begini ceritanya..haziq!dia tak bagi mama peluk papa dia!teruk sey anak aku tu
yela nama pun suami isteri mestilah nak manja2 gedik2 kan..bukan peluk dikhalayak ramai tapi dalam umah tapi si budak kecik anak sulung aku ni tak bagi!
dia nangis2 tak bagi.adoi.tensen!huhuhu
haziq..haziq macam ni bila dah ada anak yang dah faham..yela kita kena peluk dia je..papa dia pun kena peluk dia je.adoi.mana boleh macam tu nak oi..
emm..nanti lama2 dia faham kot..
apa2 pun sekarang papa n mama macam pasangan yang bercinta kena curi2 kalo nak peluk2 gedik2 sebab nanti ada jabatan agama(haziq) marah dan bg warning.haha
oklah hari ni nak letak gambar 3 orang kesayangan mama iaitu.....


~nak letak kat fb dia tak bagi~


~ni kat fb aku.tapi nama fb aku Muhd Haziq~


~si comel yang dah round 1 umah~

oh sekarang hazeera dah leh meniarap satu rumah...wah wah ada kemajuan..dia jugak dah pandai tertarik pada mainan..wah...pas ni boleh la belikan dia mainan masak2 pulak.hehehehe..
sekian laporan pagi isnin seorang ibu yang tak perlu memasak lunch,yeay..



nota kaki:jom ajak suami sidai baju.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook