10 June 2010

diary seorang ibu

hello diary/blog,
hari ni versi luahan perasaan
aceceh..luahan konon.huhu..
hehe..hari ni versi luahan hati seorang ibu muda,ops agak muda di situ.haha
ni luahan hati versi anak kedua sebab..
hari ni saya nak cerita pasal hazeera
emm masa mama pregnantkan hazeera mama tak tahu pun pregant!haha
yela periodku memang tak tetap kadang2 ada kadang2 xde,so xperiod tu bukan semestinya tanda2 pregnant
masa tu bulan mei 2009,mama rasa nak muntah masa makan spagetti..
lepas tu terfikir 'eh aku pregant ke?'emm cakap ngan suami,so kitorang decide wat pregnancy test
dan keputusannya positive..wah...biar betul..rasa gembira la jugak walaupun pregant anak kedua
rasa macam suami makin sayang!hehe
pregnantkan hazeera tak banyak sangat masalah pada awalnya,tak de muntah2,cuma sekali terasa nak muntah tu je.tu pun terasa je tapi tak muntah pun.cuma masa 7 bulan kaki cramp sampai kena MC.tu je la kot.entry yang lepas ada cerita pasal cerita mengidam masa pregnantkan hazeera.
pas tu hazeera lahir pada nov 2009...bestnya rasa lahirkan anak kedua..
asyik ambik gambar je..saya tengah mood meng'edit',so sorilah kalo gambar asyik berulang.eh blog saya suka hati sayalah.huhu


~gambar baru lahir~

lama-kelamaan hazeera semakin membesar..tup2 dah 3 bulan..yeay anak mama dah besar..leh pakaikan hair band..nampak keperempuanan sikit..mama masih tidak busan mengambil gambar..

~dah pakai hair band~

yang ni pulak gambar2 hazeera dalam buai..mama masih mood mengambil dan meng'edit' gambar..yela ada model percuma.huhu


~dalam buian~

dan hazeera pun pandai meniarap..walaupun dalam entry dulu dah ada gambar hazeera meniarap..ni tambahan yek..hehe..


~yeay dah meniarap~

yang bawah ni pulak gambar dia dah angkat bontot nak pandai duduk..yeay jugak..cepat2 membesar ye nak...

~testing2 angkat bumper~

owh begitu banyak gambar hazeera dalam entry ni..tu je celoteh saya pada hari khamis yang lembab ni..mendung..adoi abislah tak kering CD aku..huhu
sekian,


nota kaki:mari kuruskan badan

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook