09 June 2010

pernah tak dengar millatfacebook?

hello blog,
mari bercerita pasal dunia..
eh eh ..dunia pulak..
emm hari tu terbaca pasal pencabar facebook?
emm..apesal nak cabar facebook ye?entahlah saya baca berita tu je.hehehe.
siapa nak tahu bolehlah baca berita penuh yek.
emm..pas tu saya ni pon terus la mencari..eh eh biasa la tak de keje..cari kerja..huhu
macam ni la homepage millatfacebook



eh eh jom kita bandingkan ngan homepage fb pulak..hehe tak de keje..



emm..begitulah perbezaan homepage kedua-duannya ye tuan puan..emm..ni pula gambar print screen bila dah login...




owh selepas sign up millatfb saya rasa malas nak bukak lagi kerana lembab..emm ye lembab dan lambat..emm so tak best la kalo lambat buang masa i you..hehehe..tapi kadang2 bukak jugak.eheh.
ok sekian laporan berkenaan millatfacebook dari saya,


nota kaki:tak de farmville dalam millatfb

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook