03 June 2010

Happy Birthday Cinta Hati

hello diary,
hai hai hai..
bulan jun yang dinanti-nantikan telah tiba di mana..
birthday suamiku adalah pada hari ini..
hohoho..
encik adam sila ingat umur dah meningkat
jangan perasan muda je.huhu
emm...adoi sangat tak tahu nak letak gambar birthday card apa kat blog ni..hehe
emmm...sepanjang kenal dan berkahwin dengan cinta hati pengarang jantungku ni
dah tiga kali sambut birthday bersama..so ni kali keempat la..
kali pertama(2007) bagi hadiah diri sendiri kat husband-yela nikah 25 mei,besday 3 jun so aku ni macam hadiah tuk dia la kan...hehe
kali kedua(2008) bagi hadiah haziq-besday 3 jun,haziq lahir 17 julai..kira hadiah la jugak
kali ketiga(2009) bagi hadiah hazeera-besday 3 jun,tahu pregnantkan hazeera bulan mei..so hadiah la jugak
wah wah besar2 hadiah aku bagi tau..hehehe..
kali ni(2010) bagi hadiah baby baru,opss tu lama lagi



adoi sangat tak boleh tulis entry pepanjang disebabkan kekangan dua anak kecil ini.hoho
sekian,







nota kaki:bila la anak aku nak besar!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook