18 February 2012

Merry Go Round@IOI Mall

hello blog,
eh aku panggil kuda mainan or kuda pusing2 je
tapi hari tu buku cite Dora hazeera kate mainan ni namanya merry go round
so mari kita panggil mainan ni merry go round.hee
owh dulu haziq takut naik ni,ada dalam entry ni
pas tu kali ni dia tak sabar nak naik

kaunter lum bukak,haziq nak masuk sendiri
*sabar je aku tengok!tahu tak

ok skrg kepala dah sangkut kat pagar!
*tahu pun nangis,nakal lagi.huhu

ok,sedia untuk naik

testing2 kuda ni ok ke tak

papa yang vuncit

mama yang cun
*jgn marah.huhu

eh kali ni aku naik sekali
sbb nak jaga dua-dua anak kan..
sorang satu jaga ye
eleh diorang takut naik kuda ni kejap atas kejap bawah
eh sekali turun2 aku pulak rasa pening
ye la pusing ntah berapa pusingan kan
eh tapi kat ioi ni murah je,RM2 je tau
kat sunway piramid RM5 ye



nota kaki:setahun sekali je bagi diorang naik,naik selalu boring la.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook