17 February 2012

Alhamdulillah.Terima Kasih SOSC

hello blog,
ewah2 dah pertengahan febuari baru abis entry2 gambar tahun lepas .huhu
so mari buat entry cerita tahun ni
januari punya cerita.eh ada banyak cerita
aku tak buat ikut turutan.
ni aku nak tulis dulu sebab SGT SUKA dan JAKUN.huhu
hi ha...
aku dapat hadiah misteri!

harus la print screen kan.haha


dari Shaklee One Stop Centre(SOSC)
sebab orang ke 600 like!
huhuhu.suka ok.sebab tak penah menang lucky2 ni.heee
eh tapi sebenarnya aku like bukan sebab nak menang
aku like sebab nak like la
tengok2 ada iklan kat side fb tu.
"From Engineer to 5 figure income"
lebih kurang macam tu la ayat dia
tak sangka you dapat hadiah
walaupun tak tahu hadiahnya ape.
cakap dalam hai mesti vitamin ni,tak kan jual shaklee dapat beg pulak kan.hee

cuba teka apa dalam ni?

nutriferon

sekali bukak je bungkusan gdex tu..
nutriferon!
eh masa 1st time memandang nutriferon ni
aku tak tahun ape ye
aku ingat minuman kesihatan biasa macam colegen ke,ccpp ke
dan aku ingat harganya murah
sekali meng'google' la kita
sekali..
rupa2nya aku dapat hadiah bernilai RM180+!
haha.gile meterialistik betul g tengok nilai hadiah!
owh tidak tidak

bukan aku sengaja nak cari nilai hadiah ni ye,aku terjumpa saje.hee
ok ape2 pun aku sangat suka dan terima kasih ye  iffah
*eh nak promote skit ni,kan penjual shaklee ramai kan
pening kan nak pilih yang mana
tapi kan aku tengok kalau beli ngan SOSC ni kan iffah selalu bagi free gift
yela dari komen2 customer dia la
eh nanti kalau aku nak beli shaklee pun for sure akan beli dengan iffah
lalalala.tak payah pening2

nutriferon ni merangsang interferon*blaja bio mesti tahu,eh tapi tak pasti la bio or biochem uni ek


ok sekian saya pembebelan saya yang jakun 1st time menang,huhu
eh alang2 dah dapat hadiah misteri ni,jom kekawan like page SOSC ni



nota kaki:cerita testimoni nutriferon lain kali ye,entry ni dah panjang.eheh

6 comments:

CikLilyPutih said...

alah rezeki tuh, congrats

AnneRaini said...

ape bende interferon tu???dah lebih 10 thn tinggalkan bio ni..hehehe

mrs adam said...

ciklilyputih,saya sekali sekala je dapat hadiah,tak mcm ciklilyputih.huhu

mrs adam said...

tu la saya pun tak de la ingat sgt interferon tu ape,tapi dia tu ada kaitan ngan neuron2 tu la.hee

FW said...

Terima kasih atas special entry ini. Sangat menghargainya...

Untuk Info "From Engineer to 5 figure income" boleh click link bg mereka yang berminat untuk korek rahsia saya menjana pendapatan dengan Shaklee hanya dari rumah.

Jom pakat ramai-ramai LIKE Shaklee One Stop Centre. Kami mensasarkan lebih 1000 LIKES bermula Januari...pelbagai hadiah menarik menanti anda!

Berminat menjadi ahli Shaklee, boleh register Online ..Mudah..
Shaklee Membership Form

Thanks Tuan Rumah!

IffahAnuar
Admin @SOSC

mrs adam said...

ok.thanks iffah for the info

Related Posts with Thumbnails

Photobook