01 February 2012

Stesen ERL Salak Tinggi

hello blog,
hoorey selamat hari wilayah semua!
so sempena besday aku hari ni semua warga wilayah persekutuan diberi cuti,lalalala
owh tak leh tulis bebanyak.dah malam
esok tak sempat nak bukak blog sebab mahu jejalan
encik adam and haziq cuti sempena besday aku.haha.walaupun duk selangor.huhu
so mari letak gambar haziq dan hazeera kat stesen ERL salak tinggi




haziq tgh tgu ERL
aunty munirah sibuk ngan tab nya,amik gambar anak2 aku yang byk

gembira sebab nak naik erl

suruh diorang buat gaya hepi.haha

boring la duduk.nk jejalan

muka sedih nak tinggalkan semenanjung

muka tak de mood esok kena kerja.huhu

haziq bawah tangga

gambar jalan ketapi*eh apa nama betul?landasan kan

sape plak snap gambar ni

masa kitorang sampai kat tempat menunggu tu erl baru lps
so kena la tunggu 30 minit kat situ
tapi ok jugak tak rush2 sebab nak bagi haziq dan hazeera menikmati suasana berketapi
suka gile diorang bila ERL Express KL Central-KLIA lalu depan mata
laju giler
diorang tgk real,siap tepuk2 tangan
adoi sgt jakun ok
sib baik mmg xde orang lain kat situ,kitorang je.haha.stesen ini kami yang punya.lalala



nota kaki:tambang salak tinggi -klia rm3.20 je

4 comments:

POSH76 said...

suka ur kids main2 kat situ....thanks for ur birthday wish.......happy birthday too....moga bahagia dunia & akhirat dan dipermudahkan utk segala2nya

tak sangka bday kita sm yerrrr

mrs adam said...

thanks posh,
owh i xpenah ada kwn sama besday tau.huhu.ni kawan blogger sama besday 1st time jumpa.lalala

raziah said...

happy besday fida ... :)

mrs adam said...

hey raziah.tq.wah mana jumpa blog kita ni

Related Posts with Thumbnails

Photobook