11 February 2012

Kejakunan dalam ERL

hello blog,
eh tak baik cakap anak aku jakun tau
dulu 1st time aku naik erl jakun gak.haha
ok ni la moment-moment haziq dan hazeera dalam erl for the 1st time

-haziq:ni ape mama
-mama :tempat sampah


jgn lupa papa pun 1st time naik erl ni.haha
*sori papa

haziq sedang posing,aunty munirah nak snap gambar
*aku tgk munirah dah macam photographer dah asik nak snap gambar anak aku je.huhu

bapa dan anak yang bermuka gembira

haziq suka

dalam erl


eh bila nak abis gambar 2011 ni
adoi.gambar 2012 lum letak watermark
*eh jgn curik gambar dalam blog ni ye(ayat tibe2.huhu)


nota kaki:sori haziq dan hazeera mama bz assignment,kamu2 terabai.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook