20 February 2012

Lokasi Brainy Bunch Puchong

hello blog,
inilah sebabnya ada ramai orang di Restoran D'Syasya
iaitu kat atas restoran ini ada tadika!
BBIM ni begitu banyak banner diletakkan di tiang2 lampu
so agak glamer kot
BBIM ni islamic montessori
sila baca web diorang untuk tahu lebih lanjut ye
ada satu lagi islamik montessori yg glamer iaitu Nuh's Ark
tapi yg ni xde kat puchong
masa tgh mkn kat restoran d'syasya la aku ternmpk bbim ni
so amikla gambar
jadi satu entry blog.kehkeh

pintu masuk

lihat betul2 ye,sebelah pintu masuk tu rak mknn restoran d'syasya

terletak di atas restoran ye

ok aku nmpk sesuatu

sanggup aku pergi dekat lori ni sambil dukung hazeera nak snap gambar tau
*betul2 blogger tegar la sgt

sekian cerita ringkas,


nota kaki:first time aku nmpk iklan tadika kat lori.huhu

4 comments:

zailamohamad said...

kat area rumah zaila pon ada tp corner lot..hermm..lately makin banyak montessori islam yang baru buka kan which is good actually tp yuran tu konferm mahal mengalahkan sekolah biasa kan

mrs adam said...

corner lot ok skit kan berbanding atas rumah kedai ni.hee
tahu tak pe yuran adalah mahal ye.hehe

Sue said...

salam
owh baru tau BBIM puchong ni rumah kedai.. ermmmm nape tak buat kat corner lot hse ekk mcm branch yg lain tu? tp tak kisah la, as long as children boleh belajar, ok la kan... pasal yuran, lebih kurang smart readers je tak silap. tak berani nk komen pasal yuran sbb takut lain branch lain yurannya, ikut program. tp anak sy sekolah kt bbim since last yr, byk improvement, bole speaking, solat...alhamdulillah...

mrs adam said...

tu la saya pun mula2 ingat bbim puchong ni kat corner lot,kebetulan ternmpk masa sarapan.kalau rumah kedai ni mcm tak best sgt tengok anak2 kita blaja kan.hee.tapi genius aulad pun umah kedai gak.yuran bbim kat website dia tulis bermula RM290.BERMULA tu maksudnya plg basic 290 la kot,yuran anak saya smart soleh RM190+RM19(yuran dis),beza lbh kurang 100.

Related Posts with Thumbnails

Photobook