14 February 2012

Jom Sertai Everyday.com

hello blog,
haha.ok jom buat iklan
ni bukan sponsored advertisement entry ye,
ni just aku saje2 ajak join
eh aku tengok tak ramai yang tahu pasal everyday.com ni
ke dah ramai tahu ek?
ntahla.ape2 la.yang penting aku nak ajak join
sebab....

kupon2nya memang murah
*ni dari kajian pemerhatian aku bandingkan semua website2 kupon la.


setakat ni belum dengar ada kupon tipu
*kalau tak puas hati,buat complaint kat customer servis dia,diorang akan bagi feedback dgn baik

boleh menang rm100
*bila ko beli kupon diorang,ko guna,pas tu wat la entry skit.pas tu submit.ada rezeki menang la.eh aku penah menang.tak de peluang nak menang lagi.huhu
*weh aku lum penah wat entry pasal aku menang ni
tak sempat nak cerita oi
dah setahun pun.huhu
eh aku still simpan emel menang ni sebab ni first time menang contest!
sgt jakun ok!
ni entry yang menang tu

tiapkali orang daftar dan beli kupon dari link ko dapat rm5 dan 3% dari harga sale
*eh aku ni tak de la rajin promote,dapatla skit2 duit tambah beli kupon.huhu
*baru beli kupon sebentar tadi.credit dah 0 semula.huhu


ok ni tak de share/tweet kupon ni hari2
aku share yang aku rasa best je
adalah skit2 duit
eh duit dia bagi dlm bentuk credit la.nanti beli kupon dia tolak credit kita tu
ada jugak aku beli kupon pakai credit tu semata.tak kuarkan duit pun
eh ni aku yang tak ramai kawan/followers
kalau orang2 yang ramai kawan/followers join mesti masyuk tiap bulan kan.huhu
eh aku saje2 ajak.bukan paksa sape2 join pun
btw kalau nak join klik ye


nota kaki:jom daftar
p/s:MAD,groupon,i love discount,pun ada macam ni

2 comments:

ainnoraini said...

Salam ziarah singgah kat sini...

mrs adam said...

hai ainnoraini,tq singgah.

Related Posts with Thumbnails

Photobook