12 February 2011

{Facial @ de Bella Beauty}

Hello blog,
Pernah tak dengar atau baca pasal everyday.com kupon?
Jom klik dan lihatlah kupon2 menarik!
Setakat ini saya telah beli 3 kupon menarik.yahuuuu
Ok entry kali ni nak tulis pasal facial di de Bella Beauty pada 18 Januari yang lepas
iaitu guna kupon yang pertama
kupon kedua akan guna minggu depan(Feb)
kupon ketiga guna bulan depan(Mac)
so dapatlah saya merealisasikan angan-angan 2011 saya iaitu pergi facial/salon/spa setiap bulan.lalalala



~latest promotion(pedicure/manicure)~

ok kalau nak tahu latest promotion kenalah subcribe email,kalau tak nak subcribe pun tak pe,
tapi nanti tak tahulah latest promotion ,selalunya promotion waktu terhad sahaja
alamak panjang la pulak intoductionnye.hehehe
bila ada kupon yang menarik,teruslah klik buy
transfer duit dan everyday.com akan email kita e-kupon/e-voucher macam kat bawah ni...


~contoh voucherku~

lepas dah dapat kupon hati berbunga-bunga sebab dapat pergi facial murah.yahuuuu
facial murah tapi berkualiti ok bukan murah-murahan.hehehe
sila pergi facial sebelum tarikh expired kupon
kupon tu ada tarikh expirednya ok
sebelum pergi book appointment dulu
ok de Bella Beauty tunggu kedatanganku


~selamat datang~

meninggalkan anak dengan Mr Mama a.k.a Encik Adam
Haziq menangis mahu ikut,Hazeera belum mengerti dirinya akan ditinggalkan.hahaha
Babai Haziq dan Hazeera,mama pergi facial dan massage sekejap ye
~tempat facial ,sebelahnya tu tempat massage~

sempat lagi tu snap gambar before facial
sempat snap gambar sikit-sikit je...


~ruang menunggu dan tempat letak barang~

facial pakai product Switzerland,Amadoris
step-step biasa facial,cleansing,toner,scrubing,masker,extraction etc etc
lepas tu aromatherapy massage
dah siap facial pun nak jugak snap gambar...hehehe

~kawasan sekitar~

~pintu depan*snap before balik~

dah siap...
yahuuu...terasa diriku begitu berharga.huhu.jom balik,
sekian cerita facial pertama di bulan pertama 2011,


nota kaki:lebih suka pergi facial dari tengok wayang.

2 comments:

CikLilyPutih said...

spa? facial? ermm bestnya. last week je pi sauna. seronok jugak kan dapat manjakan diri kan

mrs adam said...

best kan g sauna.kita lum pernah g sauna,pernah baca pengalaman orang je...

Related Posts with Thumbnails

Photobook