24 February 2011

{pak ngah=tok salleh}

hello diary,
hohoho
aku selalu tulis hello blog/hello dairy kan
aceceh macam la blog ni nak hello balik kat aku.huhuhu
aterr blog ni kan macam online diary
so tulis la hello diary pulak,haha
owh pak ngah aku adalah anak first tapi panggil pak ngah sebab dulu atok aku ade pregnant anak first
tapi meninggal dalam kandungan kot
pak ngah aku adalah abang mak aku
so pak ngah aku adalah atok sedara haziq n hazeera la kan

~Haziq,tok salleh(pak ngah aku),hazeera~

bukan boleh diam pun haziq n hazeera tu bila orang lain dukung
tu pun kebetulan sempat snap.haha
ni pulak diorang ngan papanya

~hazeera,papa,haziq~

seperti biasa haziq bila orang dukung hazeera dia pun nak jugak
masih manja,tapi ade hati nak sekolah
haziq haziq..
jadilah anak yang baik dan kurang nakal ye,


nota kaki:hazeera jugak!

1 comment:

Related Posts with Thumbnails

Photobook