06 February 2011

{Love At First Slice}

hello blog,
owh sekejap je dah 6 febuari
terasa masa begitu pantas berlalu*aceceh ayat novel tibe2
ok Love At First Slice ialah trademark
ice cream cake Baskin Robbins
yahuu..sorilah yek ni entry jakun
baru first time makan cake baskin robbins.huhuhu
tu la jakun skit tu.hahaha
emm...sedap2!boleh mintak lagi tahun depan.haha
beli yang kecik aje sebab 4 orang je makan,lagipun haziq ,hazeera n encik adam pun makn skit je.huhu
kotak dia comel sey
thank you encik adam.muah2
sorilah wife mu demand tak nak secret recipe or king's je,nak baskin robbins pulak
lalalalala
*yang pasti nanti bila nak lagi!haha


~pilih jangan tak pilih~

~haziq tengah nampak kete mainan tu~

~haziq nangis sebab tak dapat kete mainan,tunggu kek lambat.almaklumlah tak sabar~

~opss besday girl woman,malu ai~

punya susah nak snap gambar kotak kek
sebab gangguan dari haziq
adoiii
ok gambar kek next entry ye
gambar potong kek pun next entry
sekian,



nota kaki:seronok!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook