21 February 2011

{selipar dalam rumah yang murah}

hello blog,
jom cerita pasal selipar...

~selipar dalam rumah~

masa pantang kan kena pakai stokin la,selipar dalam rumah la
tapi aku tak de la beli khas masa nak berpantang lahirkan haziq or hazeera dulu2 tu
selalu pakai adik aku punya je
lepas pantang hazeera kakiku gedix
nak berselipar ni jugak
rasa tak best kalau kaki kena simen/mozek
aterr kenalah beli...
first time beli kat carefour alamanda tahun 2010,harga dalam rm13 kot


~dulu dah pernah letak gambar ni~

pas tu beli selipar kedua sebab nak tukar2 kalau basuh
beli kat giant,harga tak tahu,sebab pakai amik je pas tu letak dalam troli
masa bayar tak perasan la harga dia berapa.huhuhu
tapi yang beli kat carefour lagi best
yang beli kat giant tak de gambar la.huhu
pas tu yang beli kat carefour tu(selipar biru) pun tamat  riwayat selepas setahun lebih berkhidmat di kakiku,huhu
jadi...
jom beli selipar baru...
kat tesco ade rm10
kat pasr pun ade rm10 jugak
belum dapat yang berkenan...
last2 selesa lepas dapat yang berkenan!
yang penting berkualiti dan murah.huhuhu
gambar no1(selipar coklat tu) la yang baru beli
satu rm8,dua rm10
harus la beli dua
pas tu penjual tu bg free satu lagi
so 3 rm10 la..hahaha.kat pasar malam puchong utama
tu yang best tu.so satu leh letak kat umah mak aku*untuk aku guna la
aterr kaki dah gedix nak beralas,nk wat macam mane.huhu
haziq suka jugak main selipar aku ni,si hazeera budak kecik tu pun ade hati nak sarung
ingat nk belikan diorang sorang satu la...
tapi tu la rm10 satu,pas tu bukan pakai sangat,buat saje2 beli macam tak berbaloi je
kalau ade yang sepasang rm2 kan best.haha
pernah nampak selipar dalam rumah tuk budak kecik kat Amcorp Mall
kedainye dekat ngan giant amcorp mall tu
pas tu google ade orang kate ade sipar budak kecik untuk pakai dalam rumah kat carefour
wah2...*encik adam carefour jom
owh umahku ke carefour puchong hanya 5min ok.huhu
contoh gambar selipar budak di bwh:




ish si haziq kalau nampak gambar sipar budak ni mesti dia nak suh beli,
nasib baik dia dah tido,



nota kaki:aman.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook