12 February 2011

{bila ada anak}

hello blog,
bila ada anak...

~asal nampak kete ni je nak main~

bila ada anak...
mesti nk naik kete ni
kadang2 encik adam kate nak beli satu letak kat umah.haha
byklah.kalau kete ni dh ade kat umah mesti tak best nak main*bosan ngadap hari2
kalau kat tesco ni sekali naik 50sen,boleh pakai duit 10sen,20sen atau 50sen
kalau kat mydin,carefour kena pakai token,satu token singgit kot(aterr aku tak penah bayo,tak tahu sgt la.huhu)
kalau kat giant free je la(pernah naik free kat giant segamat)
giant di puchong ni kurang pasti plak,tapi rasenya atia ade cakap free jugak
sekarang lagi la haziq dah ingat kat mana kete ni ade bila g carefour,huhuhu
itulah akibat umah dekat ngan carefour.haha,




nota kaki:haziq n hazeera naik kete kongsi.jimat!haha

2 comments:

zahidah dihaz said...

sekali sekala main seronoklah..tapi kalau sudah hari2 jemu jugak kot...hehehehe



New entry: The handsome suit

mrs adam said...

betul la kalau hari2 tengok mesti jemu kan.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook