13 February 2012

IT's Show Time with MAS

hello blog,
jom sambung citer perjalanan erl haziq dan hazeera
maka dah sampai la ke klia
haziq dan hazeera buat macam rumah sendiri
jalan je terus
pas tu haziq siap cakap 'besar jugak tempat ni'
adoi.macam2 la anak aku ni
jalan dan jalan
eh mana aunty munirah ni
dia dah jalan ke kaunter check in
owh tibe2 papa nmpk orang biru MAS
jom salam dia
dia bagi GULA2 dan BADGE
owh sebenarnya bukan dia bagi gula2 dan badge
tapi dia pegang gula2 dan badge tu
untuk diambil sendiri oleh kanak2 yang menyalamnya

haziq tgh amik gula2

sekali kat tangan orang biru MAS tu gula2nya dah abis
*pembantu orang biru keluarkan dari beg,bagi gula2 lagi satu
*haruslah sorang satu kan.huhu

haziq dah gula2
*owh aku sebenarnya dah tak bagi haziq makan gula2 LANGSUNG,terus aku haramkan.tapi sebab g klia ni gula2 free aku bagi la.bagi can la.sekali sekala


kat umah baru makan.kat klia aku suh pegang je.gula2 bentuk bintang.eh RM2-3 jugak kalau beli ni.haha

ni la badge MAS "It's Show Time with MAS"

apa2 pun haziq mmg gembira pada hari tersebut
dah la first time naik erl
pas tu g 'tempat besar'(klia)
tiba2 dapat gula2 free
dia kate "naik erl,pas tu dapat gula"
ewah2 jangan lain kali naik lrt/erl/star ke dia ingat akan dpt gula2 free lagi sudah.huhu
ok dah siap entry


nota kaki:ada lagi cite dan gambar.tunggu

2 comments:

AnneRaini said...

seronoklah anak2 dpt gula free...eh, pegang org biru tu xmelekat biru ke?

mrs adam said...

mmg seronok dpt gula2 free.kat klia lagi.hehe.ntah ek..orang biru tu pakai sarung tgn biru bukan cat,so pegang dia tak biru la.hee

Related Posts with Thumbnails

Photobook