16 February 2012

Kek Coklat Sungai Besi

hello blog,
eh hari tu kan hantar munirah balik
dia bagi souvenir dari sabah iaitu

gelang

eh sebenarnya dia bagi 3 benda iaitu 2 gelang kat gambar tu dan satu sarung pen
tapi masa aku amik gambar ni mana ntah sarung pen aku tu
sarung pen yang diperbuat dari manik la
nanti bila rajin aku tunjuk eh.huhu
*eh tapi kan kalau aku pakai gelang 2 tu,campur gelang emas n jam tangan lagi
sangat penuh tangan
dan nmpk macm terlalu 'remaja' la pulak.adoi
haha.perasan sungguh!
tapi haruslah pakai sebab kawan bagi kan.huhu
pas tu sebelum ke klia tu amik beg kat umah dia kat sg besi
dia suh berenti tepi jalan jap
ada kedai kek yang glamer kat sg besi tu
eh tapi aku tak tahu la nama kedai kek tu
dia belikan kek coklat n muffin
masa tu 31 Dis 2011,dia kata ni kek besday aku untuk 1 Feb 2012
sebab bulan feb dia tak balik semenanjung.haha
ewah2 munirah .tq ye

kek coklat sg besi


ok lihat kek coklat tu
nmpk seperti kek coklat biasa
tai rasanya SANGAT SEDAP ok!
ni tak tipu.mula2 aku tengok kek coklat tu ,aku ckp dalam hati
'maybe tak larat nak makan satu family,kena bagi jiran skit'
eh aku cakap dalam hati je,lepas makan dan rasa
terus tak jadi bagi jiran sebab aku MAMPU menghabiskannya sorang!
haha.eh encik adam dan anak2 makan skit je.aku je makan byk
yela ni kek besday aku tau.huhu
SERIOUS SEDAP.ceh siap aku terbayang2 rasa kesedapan kek ni masa tulis entry ni ye
siap cakap ngan encik adam kalau dia lalu sungai besi belikan kek ni utk aku
kek ni sama sedap ngan kek idible image haziq n hazeera ni,dan kek kereta haziq ni
owh muffin tu pulak biasa2 je rasanya
tapi kek coklat tu very recommended.
eh nanti kalau encik adam rajin aku ajak g kedai tu nak snap gambar kedai tu
dan amik alamat sekali la
aku google cari kek coklat sungai besi yang glamer tak de pun.huhu
eh tapi tak tahu la bilanya encik adam ada masa nak layan kerenah aku ni,huhu
sekian bebelan,



nota kaki:pas tu besday aku bln feb xde kek pun sbb ...*nanti aku cerita*huhu

6 comments:

kisah aku said...

sg besi kat mana kak ...nk tahu email sy plz kisahaku7@gmail.com

mrs adam said...

dekat dengan kem sungai besi.dah bg emel kat awk

kisah aku said...

tq dah p n dh mkn..sdappppp!

mrs adam said...

u r welcome :).sedap ok kek tu,kalau saya duk sg besi mesti beli tiap2 minggu kot.heee

efa_buchari said...

boleh email sy juga tak...igt esok nak pegi... effa86@gmail.com

mrs adam said...

efa,
sori saya tak tahu alamat..husband yg bawa.hihi

Related Posts with Thumbnails

Photobook