02 February 2012

Doktor Munirah

hello blog,
owh sudah petang rupanya.
kejap je dah petang.ayooo modul tak baca lagi
adoi kena keje keras ni mahu siap baca modul and assignment
*rancang tapi tak buat adalah tak guna!ingatan tuk diri sendiri
aku kalau dan pulun study n siapkan assigment abis anak2 terbiar.hakhak
ngadap youtube je la diorag
ntah ape2 tapi tdo siang mimpi yang bukan2.adoi
terus bangun tak nak sambung tdo.huhu
owh hari ni nak letak gambar kawan aku.
haha tajuk entry bukan main lagi
ni gambar masa nak hantar dia balik kat klia
keje kat sabah bah
cakap pun kadang2 ter'slang' sabah.
bz doktor sampai tak sempat nak baca blog ni ha.hakhak

hazeera with aunty munirah
*rajin kawan aku edit2 gambar.haha

benci sey gambar aku ni.dah la mmg lebih rendah dari munirah
berdiri sengat makin nmpk rendah.huhu


sekian bebelan ntah ape2 dariku.huhu


nota kaki:wei cepatnya masa berlalu!adoi

2 comments:

Spudin said...

cool la ..hehek ..beselah ...lumrah

mrs adam said...

cool,beselah,lumrah.dah bacam trademark dunhill la.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook