04 February 2012

Ikan dalam akuarium

hello blog,
wah wah baru ku tahu cuti empat hari
apa daa
dah aku cuti hari-hari so tak la perasan sgt cuti 4 hari ni.haha
owh esok je g kl
pas tu 3 hari no program.emm..
ada ye!
sila buat assignment!no cuti cuti for me.huhuhu
wei aku rasa aku ni insomnia la.hakhak
tapi mild imnsomnia kot
haha tapi tak la betul2 insomnia,kalau buka buku sure boleh tdo *ngantuk*
ntah ape2 aku mengarut tulis
kadang2 aku malu nak tulis entry blog
bila mengenangkan ayat-ayat dalam blog aku ni
sungguh bahasa pasar.adoi
kadang2 aku rasa *mmg betul kot* kalau buat karangan bm utk spm mesti tak dpt A macam dulu.hakhak
tapi kadang2 aku leh buat karangan upsr tau,sebab adik bongsu aku tu kadang2 dia telepon aku suh nagi idea atau check karangan dia
eleh aku ni pilihan kedua,pilihan pertama haruslah dia telepon kakak sarah dia.huhu
ok pedulikan bahasa pasar
bahasa pasar pun pasar la
hari ni mahu letak gambar hazeera yang jakun excited tengok ikan dalam akuarium
kat bravo hari tu
bukan main lagi yek hazeera

hazeera ckp 'ikan'

ada tulis 'jgn mengetuk cermin atau menakutkan ikan'

owh aku rasa aku kena tido sekarang
adalah tak bagus tak cukup tdo
sebab tdo penting utk kesihatan kulit muka dan mengelakkan eye-bag
haha.eh insomnia aku menyebabkan aku dah siap iron baju keja encik adam 4 helai dan baju sek haziq 3 helai
terer kan aku.*sebab aku ni pemalas iron baju
so kalau dah siap iron tu terer la.haha
sekian bebelan dari aku yang tak boleh tdo tapi kena tdo jugak kalau tak muka kerepot


nota kaki:balik kg best ni!

2 comments:

atnur @ Iza said...

dulu saya pun ada masalah insomnia. dapat tido sejam 2 je sehari. paling lama 3 4 jam. selebihnya berjaga je. bukan sebab nak berjaga tapi sebab tak boleh tido. terkebil² je. nasib baiklah tak lama masalah tu.

Alhamdulillah, sekarang nie memang takde insomnia dah. saya takde makan ubat ke apa cuma bila penat + mengantuk, saya tinggalkan je terus apa yang saya tengah buat or plan nak buat tu, terus masuk tido. bila dah bangun tido, baru sambung balik apa yang tergendala tu. sebab kerja² tu semua sampai bila pun takkan habis... so time tido, better kita tido je, kan? :)

salam Maulidur Rasul & selamat berhujung minggu! ;)

mrs adam said...

salam maulidur rasul untuk atnur@iza jugak

saya ni pun tak tahu la nape macam nak kena insomnia,tapi masih boleh dikawal.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook