05 February 2012

Haziq yang rajin

hello blog,
selamat menyambut maulidur rasul
selawat hari2 ye bukan masa maulud nabi je
owh hari ni letak gambar haziq yang rajin
dia ni kalau suh tdo dia tak nak
dia aktif sampai petang walaupun bangun awal
kalau hari sek mmg paksa-rela tdo kul 10 mlm tu
kalau biar dia leh tahan sampai kul 12 kot.haha
ni ha gambar dia tertdo masa mewarna ke melukis ke menulis
sebelum ni ada gak aku letak gambar dia tertdo masa wat aktiviti tulis2 dia
kat entry ni





pegang highlighter sampai tertdo
main conteng2 ye

ni tgk nak bukak youtube la tu

ni kalau dua dua tdo.aman aku!

alamak dah 5 feb dah
gambar2 kat blog ni entry dari awal tahun hingga hari ni adalah gambar2 tahun lepas
iaitu disember tahun lepas.ayoyo
bulan 1 lum cerita ape2.bulan dua lagi la
banyak gak cerita best
antaranya naik HoHo KL Bus,g Taman Burung,Daiso yang best,Baucer Buku 1Malaysia,E kamus,berkelah @Gunung Ledang,makan murah @ sunita tomyam,high tea @ theZon hotel,kisah haziq sekolah dan byk lagi
eh eh banyak no cerita yang hendak dikeluarkan,huhu
owh ape2 pun entry bergantung ke tahap kelapangan
kerana daku ada 4 assignment mahu disiapkan
dan juga banyak goodie bag mahu disedaiakan utk wedding mac ni.
hohoho
tu belum  tulis keje pa encik adam lagi,update metatrader la dll
sekian bebelan dari saya yang konon-konon bz la sgt,


nota kaki:kadang2 rasa tak cukup masa.padahal bukan tak cukup masa tapi tak pandai manage masa dengan bijak!

2 comments:

Mia Liana said...

suka tengok keletah budak2 sampai tak terlarat nak layan....

mrs adam said...

tahu xpe,kita penat layan dia,diorang tak penat2.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook