21 February 2012

IOI Mall Puchong

hello blog,
hari ni nak letak gambar ioi mall
sesaje
eh sebelum tu,azam aku tahun ni nak pergi ioi setiap bulan.
haha.best tak azam aku.lalalala :p
ok ni gambar g ioi bulan 1,skrg dah bulan 2,dah pergi dah ioi tuk bulan 2
so setakat ni azam aku telah dipenuhi.kahkah
eii nak cite ni hari tu aku mkn tutti frutti ngan hazeera
berdua je,sebab haziq skola,encik adam keje
pas tu kan..
mlmnya aku tgk2 la gambar mkn tutti frutti tu
skali hazeera pun nak tgk gambar kat hp cap ayam aku tu
aku bagi je la kan
sekali esok paginya...
:
:
:
aku tgk semua gambar mkn tutti frutti tu hazeera dah terdelete!!!!
weiii!!
dah la first time mkn.haruslah jakun
resit budak cashier tutti frutti tu tak bagi,sebab dia tgh kira duit kat mesin masa aku bayar
slekeh sey.terus aku nangis!haha
mmg la lum transfer gambar ke netbook sbb gmbr baru kan..
gedix punya mak.huhu
pas tu ngadu ngan encik adam,biasalah dia bkn nak hargai nilai value(eh nilai tu value la kan?)haha
dia kate tak pe la nanti hari sabtu g mkn tutti frutti
hoorey!
seminggu mkn tutti frutti 2x!haha
nak amik gambar punya pasal
lagipun haziq tanya gak sedap ke tak tutti frutti tu
sori haziq mama g berdua je ngan hazeera
sebab bawa hazeera sorang senang.kehkeh
tak pe nanti papa bawa haziq g mkn tutti frutti ye
ape2 ni first time anak aku terdelete gambar aku kan..huhu
salah aku gak sbb bagi dia pegang hp
nak marah diorang pun tak bole jugak
aku cite ngan adik ke2 aku,dia dgr suspen je nape aku nangis
sekali pasal anak terdelete gambar.dia gelak aje.adus.hampeh tul
mak aku n adik ke4 aku dgr cite pun gelak je
eh siap offer nak bawa g tutti frutti pas dia dpt jpa
wah ini sudah best.lalalala
eh kesimpulannya:pas ni akan g tutti frutti lagi walaupun semangkuk RM14.huhu
eh ok dah byk aku membebel,
mari lihat gambar

ioi wing lama


byk jugak kedai hp
*tapi bkn authorized dealer ye

ioi wing baru
*harap maklum ni gambar 3 jan 2012,sbb tu masih nmpk deco2 krismas

depan stage wing baru


eh the loaf pun nak bukak kat ioi ni
ni adalah penyebab kau nak g ioi utk bln 3
sebab kat fb the loaf kate maybe opening on march.lalalala
dan lagi satu yang tgh glamer di sini ialah little pantry




nota kaki:KR,nandos,TGIF,wendys,SR ada kat sini

2 comments:

AnneRaini said...

hahaha nak gelak jugaklah...beria nangis..hehee

mrs adam said...

haha.tahu xpe.tapi mmg sedey ok masa tu.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook