06 August 2012

Souviner dari Melaka yang mahal

hello blog,
ok dah balik umah
selesai anniversary satu hari di melaka
balik2 kemas2
bukak2 fb,dorang kate result dah kuar
alhamdulillah 4 flat,hooyeh
berita gumbira di hari anniversary.huhu
*lepas tu pressure sendiri mahu kekal itu 4 flat.hakhak
ape2 la,4 fat utk kepuasan sendiri je,kalau 3 kali DL boleh la dapat yuran free
ni baru 2 kali DL
so 4 flat dan DL utk kepuasan sendiri dan utk dapat yuran free a.k.a dermasiswa
tapi tak de la mengharap sgt pon.biasa2 je
sebab tak mo sendiri pressure.huhu
eh tercerita pasal blaja lak di entry souvenir ini.hihi
jom layan gambar2 yang berharga RM60+RM50=RM110
110 di mana lebih mahal dari photoshoot family tahun lepas.adoi
nak wat macam mana kan..
kenangan yang tak boleh dibeli,so baik beli je la gambar2 ni
walaupun mahal la jugak

melaka cruise-24 mei 2012-malam

menara taming sari-25 mei 2012-pagi
*hepi anniversary-25mei


dah beli  gambar2 tu harusla scan
so gambar softcopy ni yang di scan la
melaka cruise RM60= 1 gambar besar tak tahu berapa R,pas tu 2 keping gambar ni ukuran pasport leh letak dalam purse dan globe dalamnya ada gambar ni jugak,so kiranya jumlah 4 keping gambar,3kecik 1 besar la.owh globe tak sempat snap lagi.huhu
menara taming sari RM50=1 gambar besar mcm melaka cruise+frame kecik ada gambar ukuran pasport,kiranya 2 gambar je la RM50 ni
sekian bebelan,
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

mummY daniSha said...

hehee..mahal kan?melaka memang mahal hehee

mrs adam said...

ha kan mahal sbb 'pelancong' la sgt saya ni.haha.

Related Posts with Thumbnails

Photobook