14 August 2012

Redeem menu free @ TGIF

hello blog,
owh sudah nak pertengahan bulan 8 baru abis cite bulan 5.huhu
tapi tak pe mmg daku sengaja
sebab kat blog biar la cite yang lama2
yang baru2 tu privacy dolu.hakhak
owh mak ngah kan ajak temankan dia
pas tu jejalan ioi jap
tengok2 ingat nak lunch mana
daku cadangkan tgif sbb daku mahu redeem kupon
alkisah 1st time mkn tgif kat resit tu kan dia bagi 1 menu free utk next visit
tap kena jawab survey online dalam masa 48jam dari 1st visit tu
daku try je
sekali tengok mmg betul
main menu free,harga 20+ rasanya.huhu
huntung2.hakhak



mak ngah 

tgif ioi mall lagi

bbq ribs beef

chicken *tak ingat nama menu

kids eat free
*mac n cheese
*chicken finger

tgif yummy

siap mintak belon,tapi kali ni belon tgif xde batang daa

dessert,beli 3 terus,sebab 1 rm4.90 ke 5.90,3 rm10.90.so beli 3 le

kecik je.telan trus


alkisah kupon tgif tu valid 3 bulan je
sebab tu la akhir bulan 3 mkn tgif
bulan 5 mkn lagi sbb mahu redeem kupon itu
boleh pilih chicken sizzling atau rib beef
sebab menu adik aku dah chicken,so menu aku beef ler
owh air haziq n hazeera je pon dah rm20 ek,tu kira cover kids eat free ler tu
thank you mak ngah belanja tgif
lain kali leh blanja lagi.huhu,

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
 http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

tak pernah makan tgif sbb nangis tgk harga mknn die..mkn sorg okay lg tp kalo dah berdua????nangis lagiii

mrs adam said...

saya pon baru g 2 kali je.dua2 org belanja.hehe.eh tapi kalau nak murah weekdays 12pm-3pm ada menu lunch yg murah(la jugak.hehe)

Related Posts with Thumbnails

Photobook