12 August 2012

Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com

hello blog,
hohoi selamat masih sempat join segment kak mia ini
daku exam,baru abis
lepas exam baru boleh wat entry.huhu


Pencarian Blogger Aktif #2
Pencarian Blogger Aktif #2 oleh Mialiana.com
5/8/2012 hingga 12/8/2012

harus join segment ini ye
sebab tahun lepas dah join
best ok,dpt ramai kawan
dapat blogwalking secara cepat
sebab nanti kak mia buatkan group2,klik 1 dapat bukak 5 blog terus
jom jom sape2 yang terbaca entry ni
meh join sekaki..best dan tak rugi ok
masih sempat ni,last 11.59pm ni(ahad 12ogos)
syarat2nya senang je..

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger.(DONE)
  2. Buat entri bertajuk Pencarian Blogger Aktif #2 Oleh Mialiana.com(DONE)
  3. Follow blog ini, Mialiana.com dan blog Chit Chatting with Liana(DONE)
  4. Sila like fanpage Mialiana.com dan follow Twitter @mialiana (kalau ada akaun facebook dan twitter)(DONE)
  5. Sila copy coding segmen di bawah ini dan masukkan ke dalam entri tersebut. Paste kan ke dalam ruangan HTML entri anda (bukan ruangan Compose). Klik SINI untuk tutorial.(DONE)
  6. War-warkan (beritahu) tentang penyertaan anda kepada pengunjung-pengunjung blog anda sambil ajak mereka.(DONE)
  7. Blog anda wajib ada shoutbox a.k.a kotak menjerit supaya senang nak tinggalkan jejak. Kalau tiada shoutbox, sila pastikan shoutbox dipasang di blog sebelum tamat segmen ini.(DONE)
  8. Anda mestilah seorang yang selalu update blog (sekurang-kurangnya 2 kali dalam seminggu) dan yang rajin blogwalking (sekurang-kurangya blogwalking ke 10 blog setiap hari).(DONE)
  9. Setelah siap, letakkan URL entri tadi ke dalam ruangan komen entri ini.(DONE)

sekian penyertaan last minute dari saya sebab exam.huhu,
 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

8 comments:

Jaja Sutera said...

Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

dan giveaway Jaja yg nie.. :)

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

Mia Liana said...

Salam...

Terima kasih kerana sudi join Pencarian Blogger Aktif #2 dan telah disenaraikan dalam Group 13. Selamat berblogwalking....

mrs adam said...

hai jaja sutera,
insyaAllah free saya join ye segment awak tu.selamat berkenalan!

mrs adam said...

kak mia,
terima kasih.hooyeh boleh bw dengan mudah.hihi

AyuInsYiraH said...

assalam....ayu dtg dr segmen yg sama....

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/pencarian-blogger-aktif-2-oleh.html

mrs adam said...

hai AyuInsYiraH,
salam kenal,saya dah ke blog awak :)

TiranaAduka said...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...


Selamat hari Raya Maaf Zahar Batin
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Mengenali TiranaAduka - kesihatan.

Jemput singgah blog saya.....
TiranaAduka.....: TiranaAduka Di Alam Maya..
jika ada kelapangan dari anda.....

From TiranaAduka.....: Bila diri Tirana Dicintai....tanpa ku sedari


Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

mrs adam said...

salam perkenalan Tirana Aduka.sedap nama.hehe

Related Posts with Thumbnails

Photobook