01 August 2012

Check Out

hello blog,
hohoi sudah bulan ogos,ini citer bulan 5.hukhuk
owh lepas sarapan
balik bilik,lepak2 kejap mahu check out
kan ke hari jumaat
nak pergi menara taming sari before jumaat
sebab tu check out cepat
macam biasa,blogku ni tempat letak gambar
owh daku lebih suka letak kat blog,kat fb letak sekeping 2 je.huhu

daku dan anak2

daku dan suami

eh nape 2 gambar ek
*biasa la haziq de photographer

haziq tak nak bergambar,sebab dia yg nak amik gambar

haziq ni lari2 la mama nak amik gambar

pintu sebelah sana tu ada renovation lagi

babai lobi hotel

tu la belah pintu yg renovate tu,tak tahu la nak buat ape

owh hotel ni tak de pagar.apakah.huhu
*hotel baru katekan

snap lagi

banner kini dibuka

owh lupa nak cite aku suka hotel ni
sebab kat deretan kedai sebelah hotel ni ada kedai Eco
aku kan sangat suka kedai Eco!
harusla suka sebab kat puchong tak de kedai Eco ittew
owh nanti bile2 daku snap kedai Eco dan buat entry ye
kedai Eco ni pergi tetiap bulan,tapi tetap suka sbb dia sebbelah hotel prima ni je
best2!terus shopping di situ lepas check out
eh kedai Eco tu kedai rm2 la.hakhak



 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook