13 August 2012

Restoran Putera Ayu @ Padang Jawa

hello blog,
dari giant mari kita ke padang jawa plak
mak ngah mahu makan di Restoran Putera Ayu
mula2 aku ingat namanya PUTERI ayu
tapi sebenarnya ialah PUTERA ayu,bukan salah eja tapi mmg Putera

signboard di depan kedai

snap cepat2

isnin cuti

dorang bincang ape nak makan

buku menu

dalam buku menu.harga standard.tak mahal tak murah

hazeera.eh suke ati aku je hazeera keluar ke shah alam pakai baju basahan rumah.huhu

suasana dalam kedai

meja sebelah celebrate besday.booking 1 meja panjang

haziq gedik buat hal.lagi2 tak de papanya kan

amik gambar kedai lagi

kaunter bayaran


deco2 yang lawa la jugak

mak ngah order chocolate shake,pak ngah order air tembikai

ha ni haziq gedik order,lupa nama sebenar tapi dia jus mango yang sgt  pekat

tisu pun nak amik gambar

tengok tu si haziq letak kasut dia n hazeera atas kusi

pakaian waiters yang kemas

nasi putih

telur dadar,sayur campur dan tomyam campur

siakap masam manis


rasa yang sedap,boleh la
harga yang ok
eh nanti bila2 mahu pergi ngan encik adam pulak la
kalau dia rajin drive sampai ke padang jawa la,

 
 http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

AnneRaini said...

padang jawa kat ne?Klang eh?

mrs adam said...

kalau ikut alamat,padang jawa kat shah alam,tapi dah ujung2 kot.

Related Posts with Thumbnails

Photobook