01 August 2012

Best tak naik Menara Taming Sari

hello blog,
menara taming sari ni pun agak baru bagi aku
sebab tak penah naik
so harus la pergi naik
eh kitorang mmg sengaja pergi hari khamis jumaat
sebelum cuti sekolah
untuk mengelakkan kesesakan.haha
jom layan gambar




nak g beli tiket kena masuk sini

hazeera di tepi kedai souvenir

adoi amik gambar lagi
*tipikal melaka cruise dan menara taming sari,ada booth bergmbar yang mahal
**eh bergambar free,gambar yg di print tu yg mahal

encik adam mahu beli tiket
*kali ni kena tunjuk mykad

snap masa tgh nak masuk menara tu,bangunan kat belakang

jom masuk menara

hooyeh tak ramai orang

bergambar sebelum menara bergerak

gambar berempat lak

gambar  snap dari dalam menara
belum naik lagi

sebelah sana ada 2 lelaki
*byk tempat kosong,tak crowded.terasa menara ini kami yg punya.haha

haziq n hazeera

percubaan snap gambar sendiri.nmpk le bayang2

ok menara dah bergerak ke atas

owh gambar2 pemandangan melaka dari atas menara next entry
owh naik menara ni lagi best dari cruise malam tadi
sebab anak2 enjoy the sceneries
best tengok melaka dari atas
dulu2 aku penah naik kenderaan bomba yang digunakan utk selamatkan orang kat tempat tinggi tu
ntah lupa plak nama dia,tapi naik tu tinggi gak macam naik menara
iaitu masa rombongan g melaka,g balai bomba melaka masa skola rendah
so penah gak la tgk melaka dari atas pakai kenderaan bomba tu.hakhak
kali ni naik menara plak
so kesimpulannya best
lagi best sebab tak ramai orang
kalau crowded mesti sesak dan tak best.huhu

 
http://my.churpchurp.com/mrsadam0102/share/churpchurp-invite
http://www.kuasaforex.com.my/index.php?ref=Fida

2 comments:

Anum Shukri said...

Salam..
sekarang ni harga tiket pun dah naik..dulu ok lagi..

mrs adam said...

wsalam,
owh ye ke.masa saya pergi bulan 5 hari tu dewasa dengan mykad rm10,kanak2 rm5

Related Posts with Thumbnails

Photobook